Schoolfeest: hoe was het?

ezgif-2-5dfa7f537c

Vrijdag 12 mei was er een schoolfeest voor het hele A+. De meeste mensen waren er, maar je hebt waarschijnlijk niet alles meegekregen dus vandaar dat we er speciaal voor jou nog even een artikel over schrijven.

Gala

Het schoolfeest was een gala en iedereen had de juiste kleding aan. De meiden een jurkje en de jongens een pak. Bijna iedereen heeft zijn/haar best gedaan en perfect uit te zien. Ook de zaal was prachtig versierd. Er hingen touwen met ballonnen eraan en touwen met lichtjes. Daarnaast waren aan de wand van het podium ook nog allemaal ballonnen geplakt. Maar vergeet de rode loper niet, want wat is een gala zonder rode loper? Daarnaast waren er lichten die de zaal in alle kleuren van de regenboog maakten en zelfs de tafels van het eten en drinken waren versierd.

Muziek

Ook moeten we de leerlingen die de muziek gedraaid hebben niet vergeten. Het was zeker feestmuziek, en iedereen heeft heerlijk gedanst. Eigenlijk kwam het feest makkelijk op gang. De derdeklassers durfden gelijk te dansen en daardoor ging er steeds meer. En naast alle drukke liedjes die afgespeeld zijn die avond, is het slowen natuurlijk ook niet vergeten. Waarschijnlijk was dit wel een record qua hoeveel mensen er geslowd hebben! Er is zelfs een soort challenge geweest waarbij iedereen moest slowen en de stelletjes gingen natuurlijk samen. Maar het doet er nu niet allemaal toe wie met wie geslowd heeft. Het enige wat er toe doet is dat het een zeer geslaagd gala was en de meesten er ontzettend van hebben genoten!

Hoewel het schoolfeest inmiddels voorbij is, kan je nog steeds onze special terugkijken, bijvoorbeeld Tips voor het perfecte gala! of Vind je date voor het gala!

Hoi! Ik ben Zusje. Ik doe twee dingen bij de schoolkrant: ik schrijf artikelen en ik maak foto’s. Foto’s die bij de artikelen horen of voor andere dingen. Ik zorg ervoor dat de artikelen goede lopende zinnen bevatten, en dat er ook geen spellingsfoutjes in zitten. Oftewel, het worden stukjes die ergens op slaan. Zelfs ook al vind je de schoolkrant saai, van deze stukjes word je blij!