Over ons

Op deze pagina maak je kennis met onze 7-koppige redactie.

Koen Blaauw

A2+, @blaauwkoen

Hoi! Ik ben Koen, ik schrijf niet echt artikelen op deze website. Wat ik vooral doe is ervoor zorgen dat de andere artikelen er zo goed mogelijk uitzien. Zo goed, dat zelfs een eenhoorn nog jaloers zou worden.

Jasper Trooster

A2+, @jasper

Hoi, ik ben Jasper en ik doe eigenlijk overal wat. Ik schrijf artikelen, maar ik maak ook foto’s en help Koen zo nu en dan met de website.

Catriona Trager

A2+, @catriona

Hoi, ik ben Catriona uit a2+. Ik help iedereen vooral. Ik help Jasper bijvoorbeeld met foto’s maken en Lycke met interviews. Ik kijk ook de spelling van artikelen na.

Lycke Kooistra

A2+, @lycke

Hallo, ik ben Lycke uit A2+. Ik werk mee aan de schoolkrant en schrijf daar artikelen, maar ik houd bijvoorbeeld ook interviews. Ik hoop dat jullie de schoolkrant met veel plezier lezen!

Zusje van Schöll

B2+, @zusje

Hoi! Ik ben Zusje. Ik doe twee dingen bij de schoolkrant: ik schrijf artikelen en ik maak foto’s. Foto’s die bij de artikelen horen of voor andere dingen. Ik zorg ervoor dat de artikelen goede lopende zinnen bevatten, en dat er ook geen spellingsfoutjes in zitten. Oftewel, het worden stukjes die ergens op slaan. Zelfs ook al vind je de schoolkrant saai, van deze stukjes word je blij!

Els Bolhuis

A3+, @els

Hi! Ik ben Els, en ik ben de correspondente van de derde klas. Dit houdt in dat ik, net zoals de anderen, artikelen schrijf voor de schoolkrant. Ik zorg ervoor dat de artikelen goedlopende zinnen bevatten, en dat er natuurlijk geen spelfouten in zitten. Daarnaast maak ik ook thumbnails voor de site!

Bo Zuidberg

B2+, @bo

Hoi! Ik ben Bo uit de B2+. Ik schrijf zelf artikelen voor de schoolkrant, waarna jij ze hier kan lezen. Met deze artikelen proberen we jouw schooltijd net wat leuker en makkelijker te maken. Met tips, leuke quizzen, en interviews met leraren is dit dé schoolkrant die je wil lezen!

Word redactielid!

Word redactielid!