Tips voor het perfecte gala!

Gala

Do’s:

  1. Zorg dat je niet tien minuten voor het gala begint voor de deur staat, maar kom gewoon rond tien voor acht. Langzamerhand stroomt het binnen, dus je hoeft er niet precies om half acht te zijn. Let op: om 20:15 gaan wel de deuren dicht, dus zorg ervoor dat je voor die tijd binnen bent.
  2. Durf! Veel mensen gaan pas dansen als er nog tien anderen dansen, maar als die daar ook op wachten duurt het heel lang voor het feest écht begint. Dus durf gewoon te dansen en dan komen er nog heel veel mensen achter je aan.
  3. Zorg ervoor dat je er anders uitziet dan normaal. Bijvoorbeeld door andere kleding, make-up of iets bijzonders met je haar.

Dont’s:

  1. Ga niet naar boven. Het is echt kinderachtig als je gaat proberen om naar de eerste verdieping te komen.
  2. Ga niet proberen iets uit de snoepautomaat te halen. Bovendien is er vaak al genoeg te eten en kost het geld.
  3. Ga geen verstoppertje spelen. Dans of klets gewoon, maar het is niet stoer als je dat gaat doen.
  4. Drink en eet niet teveel tussen het dansen door, want daar wordt je misselijk van.

Deze quiz is onderdeel van een special, bekijk ook zeker nog Vind een date voor het gala!

Hoi! Ik ben Zusje. Ik doe twee dingen bij de schoolkrant: ik schrijf artikelen en ik maak foto’s. Foto’s die bij de artikelen horen of voor andere dingen. Ik zorg ervoor dat de artikelen goede lopende zinnen bevatten, en dat er ook geen spellingsfoutjes in zitten. Oftewel, het worden stukjes die ergens op slaan. Zelfs ook al vind je de schoolkrant saai, van deze stukjes word je blij!